top of page
  • Writer's pictureMagyarországi Német Dog Klub

2024. évi szövetségi tagkártya

MEOESZ közlemény:

2023. december 1-től elérhető a 2024. évi szövetségi kártya, mely az elkövetkezendőkben is az MNDK-n keresztül igényelhető. A kedvezményekre jogosító 2024. évi szövetségi kártya díja 6.000 Forint, mely magában foglalja 2024. januártól a tradicionális „a kutya” című újságot nyomtatott formában, 12 hónapon keresztül, havi rendszerességgel DÍJMENTESEN kézbesítve a kártyatulajdonos postaládájába.


MNDK közlemény:

Kérjük Önöket, hogy szövetségi kártya vásárlásakor kiemelt figyelmet legyenek kedvesek fordítani az adatok pontos kitöltésére (pontos név, lakhely, postázási cím, telefon, email)! Akinek változás történt az adataiban (2023-hoz képest), kérjük, hogy az Adatkezelési és közzétételi nyilatkozat beküldésével egyidejűleg jelezze Egyesületünk felé, hogy a szövetségi kártya aktiválásakor ellenőrizni tudjuk az adatok pontosságát.


FONTOS! Az adatokban (cím, levelezési cím, email, stb.) bekövetkezett változást a szövetségi kártya kiállításakor Egyesületünk nem tudja módosítani (csak saját nyilvántartásában javítani), a módosítást a MEOESZ-től kell kérni a meoe-elszamolas@kennelclub.hu címen! 


61 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page