top of page
  • Writer's pictureMagyarországi Német Dog Klub

Közgyűlés 2023

Tisztelt Sporttárs/Sporttársnő!


Ezúton tisztelettel meghívom Önt a Magyarországi Német Dog Klub 2023. évi rendes, és egyben vezető tisztségviselőt választó közgyűlésére.


A közgyűlés helye és időpontja:

2100 Gödöllő, Dózsa György út 64. (parkoló a Kazinczy Ferenc utca felől)

2023. február 18. 16.00 óra

A közgyűlésen szavazati jogát csak személyesen gyakorolhatja, azt meghatalmazással nem ruházhatja át (Asz. 14/2. pont).

Tájékoztatom, hogy az Egyesület Alapszabályának 14/13. pontja szerint a közgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazásra jogosultak 50%-a + 1 fő jelen van a közgyűlés kezdő időpontjában. Amennyiben a meghirdetett időpontban a szavazásra jogosultak 50%-a +1 fő nincs jelen, a közgyűlés határozatképtelen.


Amennyiben a fentiek szerint összehívott közgyűlés a megjelentek száma miatt — a fenti időpontban határozatképtelen lenne, úgy már jelen meghívóval, ugyanezen napra, 2023. február 18. 16.30 órára (30 perccel később) a megismételt közgyűlést összehívom.

A megismételt közgyűlés helye és időpontja:

Helyszín: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 64. (parkoló a Kazinczy Ferenc utca felől).

2023. február 18. 16.30

A megismételt közgyűlés napirendje megegyezik az első közgyűlés napirendjeként jelen meghívóban közölt napirenddel. Felhívom figyelmét, hogy a megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes, de csak az eredetileg meghirdetett napirendi pontok, azaz a jelen meghívóban, az eredeti közgyűlés napirendjeként közölt napirendi pontok vonatkozásában.

47 views

Recent Posts

See All

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page