top of page
  • Writer's pictureMagyarországi Német Dog Klub

Pontverseny, Házi Bajnokság

Az MNDK Vezetősége a régi hagyományokra építve újra életre hívja az Egyesület tagjai számára az elmúlt évad teljesítményét értékelő HÁZI BAJNOKSÁG-ot.

Nevezni csak az Egyesület tagjainak, és 2022-ben érvényes tagsággal lehet. Eredményhirdetés az évadzáró vacsorán 2023. 02. 18.-án!

Kategóriák:

I. Legeredményesebb német dog 2022 (1. helyezés)

II. Legeredményesebb német dog tenyésztő 2022 (1-3. helyezés)

Feltételek:

I. kategória

Nincsenek külön színcsoportok, összevontan értékelünk. Külön a kanok és szukák. Osztályok: kölyök, junior, felnőtt, veterán. Nevezni csak saját tulajdonú (saját tenyésztés v. átírt TK) kutyával lehet. Csak a tulajdonos nevezhet. Nevezni max. 10db kiállítási eredménnyel lehet!

II. kategória

Nincsenek külön színcsoportok és nemek, osztályok, összevontan értékelünk. Csak saját kennel névvel rendelkező (bármilyen nemű, lehet más tulajdonú), bármilyen kiállítási osztályban (kivéve minor puppy) indult, de csak 2022-es eredménnyel rendelkező kutyát lehet nevezni, és csak a tenyésztő nevezhet. Az igazolások beszerzése a tenyésztő (nevező) feladata. Max. 5 kutyával, kutyánként max. 5 kiállítási eredménnyel lehet nevezni.


A pontszámítás vezetőség által egyszerűsített és elfogadott rendszerét a mellékletben lehet olvasni. Nevezéskor a kategória, osztály, kennelnév pontos megjelölése szükséges! A pontok igazolására szolgáló dokumentumokat (eredeti bírálat, kártya, oklevél, stb. jó minőségű másolata – scan, pdf, jpeg) a nevezéshez csatolni kell!

Nevezni emailben, a nemetdogklub@gmail.com címen lehet.

Határidő: 2023. február 13. (hétfő)

40 views

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page